Varför Newsfactor

Varför Newsfactor?

Det finns ingen quick-fix för att nå framgång på sociala medier. Det krävs ihärdighet, närvaro, ständig bevakning och underhåll för att växa och skapa resultat. Sociala medier är ett community och där handlar det om att ge och ta. En stark närvaro och aktivitet på sociala medier är precis lika viktig som att producera grymt material. Vi är experter på båda delarna och ni har säkert en grym produkt eller tjänst som ni är experter på och vill kommunicera ut. Låt Newsfactor hjälper ert företag i sociala kanaler!

5 fördelar med content marketing och en strategi för er närvaro i sociala medier

Stärker varumärket och ökar trovärdigheten i tjänsten/produkten.

Ökar kännedomen och intresset vilket skapar leads som kan konverteras till nya kunder.

Bidrar till engagemang hos befintliga kunder och skapar merförsäljning.

Fler säljdrivande och call-to-action-kanaler.

Den självklara kommunikationsplattformen för att komma riktigt nära målgruppen.

  Tjänster som tar er till en ny nivå!

  Vi hjälper er att ta fram en strategi för er närvaro i sociala medier, att skapa relevant material och värdefullt content samt tar hand om genomförandet. Allt för att ni ska kunna fokusera på det ni gör bäst och utveckla ert företag!

  Newsfactor erbjuder tre olika paket för dig som behöver hjälp med produktion av grymt content till era sociala kanaler. Våra priser varierar beroende på hur lång period ni vill utnyttja våra tjänster samt i vilken utsträckning.

  Instagram

  Läs mer Vill ert företag vara aktivt i samma community som era kunder, och samtidigt få 300 miljoner andra potentiella kunder på köpet? Vill ni skapa ett större intresse för era tjänster och produkter? Testa vårt instagrampaket!

  Facebook

  Läs mer Tycker ni att det är knepigt att nå ut och få till det på er facebooksida? Har ni hört att 7 av 10 svenskar använder facebook och att ert företag borde marknadsföra sig där men inte hur ni ska gå tillväga? Testa vårt facebookpaket!

  Newsfeed

  Läs mer Visste ni att en företagsblogg kan ge 100 % fler inlänkningar till hemsidan? Vill ni öka intresset och trovärdigheten hos era kunder ? Känns er nuvarande hemsida lite platt? Testa vårt newsfeedpaket!

  Övrigt

  Vi gör mer än sociala medier och innehåll online. Om du behöver hjälp med att bygga ditt varumärke på andra sätt, tveka inte att fråga. Ett exempel är event och planering som vi gjorde för en kund, se resultatet.

  Ta ert varumärke till en ny nivå med Newsfactor!

  Bli kund